Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση       210 2389 813 - 210 2389 814 - 210 2317 815

  • Home
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ

40 χρόνια εμπειρία στον ταπητοκαθαρισμό

Η επιχείρηση ΚΑΓΙΑΒΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων, επιδιόρθωσης και επισκευής χαλιών, καθώς επίσης και σε επιτόπιους καθαρισμούς σε σαλόνια και μοκέτες.

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ραγδαία εξέλιξη της εταιρείας είναι η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο και πλήρης καταρτισμένο προσωπικό της, η μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες και καινοτόμες εφαρμογές, ο μεγάλης έκτασης 1500τ.μ. αποθηκευτικός χώρος (ειδικά αεριζόμενοι, κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για το στέγνωμα των χαλιών μακριά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου), ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός της (σύγχρονα μηχανήματα για πλύσιμο, ξέβγαλμα, στύψιμο).

Το πλούσιο σε ποιότητα πελατολόγιο μας εγγυάται για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της εταιρείας, καθώς επίσης και για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών μας.

Με το μεράκι και τη σωστή οργάνωσή μας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την Αττική. Μπορείτε λοιπόν να μας εμπιστευτείτε, κάνοντας μόνο ένα τηλεφώνημα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Τα δε χαλιά σας θα απολαύσουν τη φιλοξενία μας.